anunci patrocinat

Amb l’arribada de la primavera ja ens encaminem cap al període estival. Pensem en sortir a l’aire lliure, fa més bon temps, tenim ganes de gaudir de l’aire exterior, hi ha més hores de sol, etc. És per això que hi ha molta gent que aposta per l’estiu com a època ideal per realitzar reformes a la llar, tot i així, hi ha una sèrie de rehabilitacions que és millor portar a terme abans que arribi el bon temps, ja que és només durant aquesta època quan podrem gaudir els resultats d’aquesta reforma.

Per tant, per tenir una bona planificació quan arribi aquest moment, des de Construccions David Marquès t’ofereixen idees per pensar en les possibles reformes que pots portar a terme:

Fes canvis al jardí o a la terrassa

El jardí és una zona de l’habitatge que gairebé únicament es gaudeix durant els mesos de bon temps: estiu i part de la primavera, i durant aquesta època es converteixen en els reis de l’oci i temps lliure a la llar.  Per això és bona idea fer les obres abans de l’arribada de la calor.

No cal gastar grans quantitats de diners, simplement revisa la il·luminació exterior, pots renovar el mobiliari, reparar el paviment o dedicar temps a la jardineria. Són petites millores que es poden fer abans de l’arribada de l’estiu.

Porxos, tendals i pèrgoles

Protegir-se del sol i dels seus raigs és important durant els mesos estivals. És per això que és una bona idea invertir en porxos, tendals, para-sols o pèrgoles per poder gaudir dels espais exteriors i resguardar-nos del sol i la calor. A més,  aquests sistemes permeten optimitzar l’ús de patis, jardins o terrasses.

Piscines

Comptar amb un espai a l’aire lliure ofereix la possibilitat d’incorporar a casa elements que ajudin a combatre les altes temperatures. Les piscines són una bona solució. Si portes estius pensant en construir una piscina al jardí, no esperis a que aquest any et passi el mateix. No esperis a l’arribada del bon temps per construir-la, el millor és començar les obres abans de l’arribada de calor, així quan arribin els primers dies calorosos de la primavera, la instal·lació de la piscina estarà completament acabada i a punt per a la primera capbussada de la temporada.

Prepara el teu nou sistema de climatització

Comptar amb un bon sistema de climatització és vital per passar les altes temperatures de l’estiu. Actualment hi ha molta varietat de productes  però n’hi ha de més eficients i menys perjudicials per al medi ambient.

 
Aïlla’t de la calor

Es sol tenir la percepció que l’aïllament d’un habitatge està destinat a evitar la fuita de calor cap a l’exterior, quan en realitat no només té aquesta funció, sinó també la d’evitar que la calor entri des de l’exterior. És a dir, serveix per mantenir la temperatura de l’interior constant, sigui la que sigui ¿De què et serveix un potent sistema de refrigeració si la teva casa compta amb un aïllament deficient? És tan inútil com posar la calefacció al màxim mentre es té la finestra oberta.

Reforma les finestres

Més enllà d’un tema purament estètic o de la renovació natural d’un producte, és important renovar les finestres. El principal motiu és l’estalvi energètic, ja que l’estiu és, igual que l’hivern, un període de l’any on la temperatura dins la llar és molt important.

A l’estiu, el clima es torna sec i calorós, i això fa que busquem elements com la climatització per fer els dies i les nits molt més agradables.

L’element causant de la pèrdua d’aquesta temperatura que creem amb la climatització són les finestres, per dos motius: perquè deixen entrar la calor extern cap a la nostra llar i perquè deixen que s’escapi el de l’interior a l’exterior.

No ho pensis més i fes millores a casa

Així doncs, no ho dubtis, anticipa’t a l’estiu i aconsegueix estalviar durant aquesta estació!

Si voleu dur a terme qualsevol d’aquestes reformes, o bé reformes d’algun altre tipus, no dubteu en contactar amb Construccions David Marquès, una empresa formada per un equip de professionals, amb amplis coneixements tècnics i una gran experiència en el sector de la construcció

El seu objectiu principal és, sens dubte, ajudar als clients amb tot el que necessitin, és per això que ofereixen un ampli ventall de serveis a preus molt competitius.

Si esteu pensant en fer reformes a la vostra llar, truqueu al 972 24 5759 al 607972292 o envieu un correu a davidimontserrat@hotmail.com us atendran i assessoraran de manera personalitzada i amb tracte molt amable.