anunci patrocinat

El format de la pintura antihumitat és el mateix, i s’aplica de manera idèntica a les altres pintures

La humitat a parets i sostres es pot convertir en un greu problema si no hi posem remei, sobretot a les zones geogràfiques on hi fa fred o hi plou molt. Invertir en una pintura amb propietats antihumitat pot evitar un deteriorament prematur de les superfícies exteriors o interiors de cases, pisos o locals.

Les pintures especials per evitar humitats s’utilitzen sovint per reparar zones o espais on ja hi ha el problema, però és també molt important utilitzar-les com a mesura preventiva a les superfícies on hi podem preveure condensacions o filtracions.

Una  façana tractada amb pintura antihumitat de manera preventiva protegirà la paret i durarà molt més temps en bones condicions. També semblarà una casa més neta i farà més goig pels qui hi viuen o la visiten.

A les estances on hi ha la calefacció forta o s’hi pot produir baf, com per exemple a la sala d’estar, la cuina o al bany, podem utilitzar aquest tipus de pintures per protegir les superfícies de manera preventiva i evitar taques i floridures per culpa de la condensació. El mateix passa als locals on s’hi concentra molt públic. Restaurants, centres comercials i oficines entre altres, són  llocs on s’hi fa vapor d’aigua i condensa a parets i sostres.

Sense humitat a sostres i parets d’un habitatge, en bona part gràcies a una pintura antihumitat de qualitat, evitarem possibles problemes de salut per a les persones, sobretot afeccions respiratòries i al·lèrgies tant als adults com als més petits de la casa.

Les pintures antihumitat protegeixen i mantenen, per tant, els espais més secs, nets i agradables per a una millor qualitat de vida.

Pintures Sant Narcís