anunci patrocinat

Les pèrgoles bioclimàtiques són estructures construïdes íntegrament en alumini i s’adapten a les condicions climàtiques de cada moment per proporcionar un ús continuat de la nostra terrassa durant totes les estacions de l’any.

Aquets tipus de pèrgoles permeten una protecció solar intel·ligent i una regulació de la temperatura de forma natural, així com la protecció contra les inclemències de el temps que permeten gaudir de la vida exterior en qualsevol època de l’any.

Són molt útils ja que regulen de forma natural la temperatura, al mateix temps que protegeixen de la radiació solar, pluja, vent o qualsevol altra inclemència meteorològica ja que són capaces de bloquejar els rajos solars alhora que permeten una ventilació refrescant a l’espai en època calorosa.

Construïdes amb lames retràctils, són capaces de proporcionar un tancament impermeable quan plou  o neva, al mateix temps que permeten orientar les lames en la direcció dels rajos solars per fer poder absorbir l’escalfor en època de fred.  Per això es diuen bioclimàtiques, perquè són un sistema capaç de regular-se per si mateix i de manera natural, la temperatura de l’espai exterior.

El sistema es compon de lames orientables que, en posició tancada, es solapen entre si creant un espai protegit de la pluja i que evacua l’aigua mitjançant els canalons laterals que fa que d’aquesta manera no s’acumuli sobre elles evitant que l’aigua caigui un cop es tornin a orientar les lames. A més, les lames solen ser orientables entre 120-170º, així no només permeten protegir-se de la radiació solar mantenint un espai ben il·luminat, sinó també generen ventilació natural mantenint l’espai ombrejat. La circulació d’aire entre les lames evita l’efecte hivernacle, l’aire es renova i es refresca funcionant com una climatització natural.

Així doncs, una pèrgola bioclimàtica amb lames orientables és la millor solució per a ampliar la superfície habitable de tot tipus de cases o negocis d’hostaleria i restauració. Tot això sense necessitat de realitzar obra.

Terrasses, porxos o fins i tot una part del jardí poden convertir-se en un entorn acollidor, versàtil i, per tant, apte per ser utilitzat en qualsevol estació de l’any. No importa la seva forma, molts fabricants les desenvolupen a mida del teu espai i són adaptables a qualsevol edifici i configuració.

A Fusteria Andreu trobareu una amplia gamma de pèrgoles bioclimàtiques SOLISYSTEME, que compten amb diferents opcions i accessoris per personalitzar-la al gust. Disposen de més de 500 colors, es poden integrar il·luminacions LED, vinils adhesius, tendals verticals i cortines de vidre per a la protecció lateral i també s’hi poden afegir calefactors per als mesos de fred.

Si esteu pensant en una pèrgola per a casa vostra o pel vostre negoci, no dubteu en contactar amb Fusteria Andreu on us faran un tracte personalitzat i un pressupost adaptat a les vostres necessitats.