anunci patrocinat

El sector de les reformes s’ha disparat en aquestes dates per la necessitat d’adaptar els nostres habitatges als nous reptes que el Covid ens està portant.

Les noves necessitats de comptar amb espais multifuncionals per poder teletreballar en un habitatge més adaptada a aquesta nova situació. Una zona delimitada per poder teletreballar i que ens permeti al seu torn, reconvertir-la en altres espais mitjançant mobles modulars és una bona opció.

Moltes persones han valorat la possibilitat de traslladar-se a viure a zones menys urbanes i amb menys concentració de població. Això comporta plantejar-se vendre o llogar l’habitatge actual sense perdre-li rendiment. El que habitualment es renova són els banys i la cuina. Segons recents estudis de el sector immobiliari, està demostrat que un habitatge reformat augmenta fins a gairebé un 30% més el seu valor en lloguer, i fins a un 20% més el seu valor en compra. És més ràpid vendre o llogar una propietat que ja ve reformada, ja que és un estrès menys per al nou inquilí o propietari. Realitzar reformes a casa és un dels maldecaps que més poden tenir els usuaris, és per això que sovint recorren a professionals de sector que els gestionin tot el projecte fins a la seva finalització com ART Interior.

Els banys i les cuines són els espais que majorment es reformen

Els clients que decideixen reformar l’habitatge per a la seva venda o lloguer, solen prioritzar la reforma de banys i cuina.

El blanc i les tonalitats neutres segueixen sent tendència en les reformes de les cuines. Aporten molta llum, donen amplitud a l’estada i a més és un color atemporal i que sempre està de moda. Cada any si volem actualitzar-la, podem recórrer a canviar els tèxtils i els elements decoratius.

Els banys també solen ser una part de l’habitatge que es decideix reformar amb freqüència. Optar per tons terra i ceràmiques que recorden els tons de la natura aporten calidesa i modernitat a l’estada. Hem de recordar que el bany és una de les estances que més utilitzem a el dia i que per això val la pena invertir en la seva reforma. Abans, els banys només es revestien amb rajoles. Actualment, els revestiments vinílics han agafat molt d’interès per part dels usuaris i han deixat de ser una tendència per a ser una bona opció.

Les reformes són garanties de rendibilitzar millor el valor de l’immoble

Molts usuaris també solen demanar fer canvis de parets, sòl i pintura. Actualitzar les parets amb revestiments de fusta o paper pintat de tots florals o geomètrics està de moda. Les opcions per al sòl són infinites: porcellànics, parquets, microciment, … Tots dirigits per aportar un aire renovat i de modernitat al nostre immoble. És important tenir en compte a l’escollir els materials per a la reforma de terra que siguin pràctics i fàcils de mantenir nets i com nous. Per completar la reforma canviar les finestres i les portes és un plus. Farà que l’habitatge que volem vendre o llogar llueixi totalment nova i llista per ser estrenada pels seus nous inquilins. Aquest canvi també aportarà un millor rendiment acústic i climàtic, contribuint així a l’estalvi en climatització de l’habitatge.

Tots aquests canvis són una garantia a l’hora de rendibilitzar més el valor del nostre immoble. Ens ajudaran a poder vendre-ho o llogar-de forma més àgil davant de la resta d’immobles que en aquest mateix moment estan en el mercat immobiliari. Reformar un habitatge comporta una despesa important i una inversió de temps que en moltes ocasions els futurs compradors o llogaters del nostre habitatge no poden permetre. Per això, prendre la decisió de fer-ho nosaltres ens ajudarà en un futur a guanyar-li més valor al nostre immoble en tots els sentits.