anunci patrocinat

EL NOSTRE DIARI DIGITAL, A LA VOSTRA DISPOSICIÓ

Immodiari.cat, diari especialitzat en els sectors immobiliaris i financers, i Reformadiari.cat, diari especialitzat en el sector dels professionals de les reformes, posa a disposició dels seus clients i lectors, sense cap cost, un espai informatiu on les empreses i professionals puguin explicar quines mesures estan adoptant per continuar en funcionament mentre estigui en vigor l’estat d’alarma i el confinament dels ciutadans.

La situació que estem vivint ens aboca a un canvi de paradigma periodístic i publicitari però també dels sectors professionals i del mitjà i petit comerç.

 

Pel que fa al que ens ocupa directament com a diari creiem que la situació sanitària, social, política i econòmica ens fa accelerar un canvi de model periodístic. Anem cap al que podríem etiquetar com a PCAS (Periodisme com a Servei) que es combinarà en un sol espai digital amb les informacions “tradicionals”, els continguts de prescripció publicitària (avui conegut com a contingut patrocinat) i l’especialització del periodisme per sectors, el que ens ha portat a nosaltres a crear Immodiari.cat, Reformadiari.cat i Immoreforma.cat, que anomenem com a Diaris Digitals Verticals (DDV). Aquests tres digitals són només l’inici d’una aposta molt més ambiciosa que necessita temps i, evidentment, recursos econòmics. Uns mitjans que des de la nostra editora plantejament com a transmedia, és a dir, una combinació de periodisme escrit i audiovisual. I això és només el principi.

 

Per comunicar-nos les vostres notícies en relació al coronavirus us deixem aquest formulari i un altre en relació al vostre interès pel nostre projecte periodístic.

Serveis durant l'estat d'alarma


Als DosImmodiariReformadiari


Autoritzo que es publiqui amb la informacióNomés per al vostre ús per contactar-me


Autoritzo que es publiqui amb la informacióNomés per al vostre ús per contactar-me


No tinc web

Immodiari i Reformadiari, vull estar-hi connectat

Vull rebre el vostre newsletterVull que us poseu en contacte amb mi perquè m’interessa publicar contingut patrocinat al vostre diariVull col·laborar amb la vostra publicacióVull ser soci protector dels vostres digitals

Accepto rebre comunicacions de diversa mena de l’editora