Com evito els insectes dins de casa?

Article patrocinat per immodiari

anunci patrocinat

Amb el bon temps, els dies assolellats i l’arribada de la calor ja estan apareixent els primers insectes.  Ara que arriba l’estiu, també s’acosta la temporada de mosquits i altres insectes molestos i per això, és el millor moment per protegir la vostra llar amb la instal·lació d’una mosquitera, ja sigui per la vostra finestra o porta, segons les vostres necessitats.

                 

Un gest tan senzill com col·locar una mosquitera ens pot fer la vida molt més còmoda ja que evitarà patir les picades dels mosquits i l’entrada d’altres insectes.

La instal·lació de mosquiteres són una bona solució per poder tenir finestres i portes obertes, per deixar passar l’aire en els dies de més calor sense que els insectes puguin entrar a la nostra vivenda. El fet de poder ventilar còmodament la teva llar també redueix el consum energètic, ja que es minimitza la sensació de calor i pots prescindir de ventiladors i aires condicionats.

Les mosquiteres són una forma senzilla de protegir la llar contra mosques, mosquits i altres insectes que permet la ventilació de l’estança i una òptima visibilitat de l’exterior a través d’ella però,  a més a més,  les mosquiteres tenen doble funció i és que també filtren la pols. Així doncs, serveixen tant per evitar que entrin insectes, com per frenar l’entrada de pelusses o pol·len  a l’interior de l’habitatge.

Les mosquiteres, per tant,  són un dels elements més útils en els habitatges per millorar el benestar a la casa, sobretot en els mesos d’estiu en els quals els mosquits solen estar molt actius.

En l’actualitat hi ha molts tipus de mosquiteres, es poden realitzar amb nombrosos materials i n’hi ha de diversos tipus,  lo important és escollir el tipus que s’adapta millor a tu.

A Aluminis.cat disposen d’una gran varietat de mosquiteres: practicables, autoenrotllables, corredisses, plisades o fixes que us ajudaran a mantenir els insectes a ratlla.

Si voleu proporcionar una protecció eficaç contra els insectes no desitjats a casa, apartament o oficina, no dubteu en contactar amb Aluminis.cat, on us oferiran les opcions que s’adapten millor a les teves necessitats.

Aluminis.cat són una empresa especialista en tancaments exteriors on ofereixen productes de màxima qualitat. Si necessiteu col·locar mosquiteres o bé fer canvis en els vostres tancaments, no dubteu en contactar amb ells al 972 24 13 50 o a info@aluminis.cat. Us oferiran un tracte personalitzat i molt professional.